Cultuurworkshop

In je werk met anderstaligen die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen, krijg je niet alleen te maken met taalbarrières maar ook met cultuurverschillen. Deze cultuurverschillen zijn vaak zo groot, dat dit regelmatig problemen veroorzaakt die resultaat in de weg staan. Herkenbaar? Volg dan samen met jouw collega’s onze workshop 'Van Baklava tot Stroopwafel'!

In de workshop ‘Van Baklava tot Stroopwafel’ word je door twee cultuurspecialisten meegenomen op een reis van cultuurverschillen en overeenkomsten binnen de Eritrese en de Arabische cultuur. Drie uur lang maak je kennis met grote, kleine, grappige en ontroerende cultuurverschillen rond drie thema’s: religie, dagelijks leven en tradities.

De interactieve workshop bestaat uit onder andere een kennisquiz,  filmpjes en ruimte voor vragen van de deelnemers zelf. De workshop is geschikt voor groepen van 8 tot 12 deelnemers.

Wat brengt deze workshop jou?
Door het volgen van de workshop krijg je goed inzicht in deze twee culturen waardoor je de achtergronden beter begrijpt.  Ook geven we je praktische tips die je direct toe kan passen. Al deze kennis gaat je helpen om je taken makkelijker en in harmonie uit te voeren.

Heb je ook interesse in de workshop ‘Van Baklava tot Stroopwafel’?
Neem dan contact op met Ilnaz Azad via 06 - 46 92 83 22 of per e-mail via ilnaz.azad@tvcn.nl of sales@tvcn.nl

Download hier de factsheet voor meer informatie.